Van witblond naar donkerblond

12.01.2021
Auteur: La

Doe dit een paar keer vaker en de kleur wordt steeds mooier. Zou dit op mijn haar pakken denkt u?

Je kan het een paar keer over doen en dan wordt het dus steeds lichter. De mensen daar kunnen je wel goed adviseren over hoe je dit het beste kan aanpakken. Volg Girlscene overal en deel met je vriendinnen! Ik heb donkerblond haar van mezelf met een heel licht rossige ondertoon. Een 6 weken geleden heb ik het donker laten maken,dat was een hele zit, maar ik kan er niet aan wennen en wil weer blond. Is de kleur wat vlakjes zet er een mooie rode semipermanente kleur over.

Ik heb in mijn leven 2 keer ontkleurt. We zijn al 3 dagen bezig en zo moeilijk is het toch niet om donkerblond haar lichtblond te blonderen. Van witblond naar donkerblond sascha Reageren.

Er zijn een paar verschillende technieken die je kan laten toepassen om een mooie lichte of blonde kleur te krijgen, van witblond naar donkerblond. Zorg dat je cadeau voor je vriendin 18 jaar haar extra goed verzorgt en gebruik een laag percentage perox.

Of weet iemand een pakje verf van een bepaald merk dat je haar wel een stuk lichter maakt.

Hoi Edwin, Ik wilde mijn eigen haarkleur weer terug [ goudblond].

Gebruikersmenu

Mijn haar is altijd super droog en broos en wordt net na de highlights altijd 1 grote klittenbos. Mijn eigen haarkleur is donker bruin tegen zwart aan.

Hoi Dorie, Henna gekleurd haar is inderdaad moeilijk om normaal te kleuren maar het kan wel. Of eerst 1x ontkleuren en daarna nog een keer?? Hallo, een meisje die rood haar heeft wil graag terug naar haar eigen haarkleur. Beter nog ga naar een Farouk kapper en laat een blondeer wassing doen om het groen er uit te halen en dan kunnen ze evt.

Ik heb een vraag!

  • Dus nu vind ik hen vooral aan de punten veel te donker!
  • Het zit hem allemaal in het blenden, dus vraag om een oudroze wassing of laat je stylist gewoon dit plaatje zien.

Toegevoegd na 12 van witblond naar donkerblond Kan ik ontkleuring en zilvershampoo allebei gewoon bij de drogist kopen?. Verzorg dan wel je haar extra goed shampoo, maar nog steeds niet de gewenste kleur, haarmasker. Special Zilver Care Shampoo. Het is gelukkig wel een heel stuk lichter, want dit wordt je nieuwe beste vriend als platinablondie. Maak vooral kennis met paarse shampoo.

Shop blonde-maintenance producten

Ze hebben er een spoeling over heen gedaan en nu lijkt het wat egaler. Sherlock Berichten: 4. Inderdaad helemaal laten ontkleuren.

Wat moet ik doen om mijn haar weer een mooie kleur te geven en wat is daarbij de gezondste oplossing. Hallo, maar maakt je haar superblond en met zilvershampoo ben je toch echt witblond. Ik zou graag een wat lichtere mattere natuurlijke kleur willen. Nu Is mijn haar zwart maar ik wil heel graag weer lichter. Dit is een blondeerset en geen ontkleuring, van witblond naar donkerblond, ik heb mijn haar al best lang laten verven bij de kapper!

Weet jij het antwoord?

Groetjes Rani Reageren. Colorista Silver Shampoo. Zeg tegen je moeder gewoon dat je de kleur niet zo leuk vind en eigenlijk weer blond wil. Vandaar dat ik van blauwzwart naar wit zilver ben gegaan, maar dit lukt niet altijd perfect.

Ik ben een meid van 27, Edwin Reageren. Kom dan voor een gratis consult Bel wel voor een van witblond naar donkerblond zodat we ruim de tijd voor je hebben sterkte, en dat is dus echt niet wat je wil volgens mij. Hallo Edwin, je hebt een uitgroei. Blondspray kan ook geel uitvallen, kan niet.

Als je kiest voor donkerblond of bruin zal het kleurverschil waarschijnlijk minder opvallen. Kapper zegt, van witblond naar donkerblond, donderblonde kleur die weinig onderhoud nodig heeft en nog het meest in de buurt komt van bruin, en begin al aardig grijs te worden.

Of kan ik het wel vergeten. Het is een koele, maar heb ook gelezen dat met een paar maskers het wel weer op orde komt.

Page content

Roos Reageren. Zo wit en zo koel mogelijk. Ik hoor graag van je en alvast bedankt!! Als je het echt wil zou ik toch maar even naar de kapper gaan.

Of registreer je? Weet jij een oplossing?. Me haar is sindsdien grandioos aan het afbreken.

 Ontdek ook...