Vriendelijk bedankt in het engels

02.03.2021
Auteur: Özhan

Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Als jij een persoon in een zakelijke omgeving niet kent is het aan degene die jou heeft uitgenodigd om jou te introduceren bij de anderen.

Bedankt voor de snelle vertaling! Kan het zo verder aanbevelen, hartelijk bedankt Heel snelle reactie op mails en zeer vriendelijk. Dit vertaalbureau is zeer correct , houdt hun belofte en zeer bereidwillend , ik was zeer tevreden over hun. Zal ook nog mijn vertaalpartner zijn in de toekomst!

Heel erg professioneel,persoonlijk en correct. Bedankt voor de snelservice. Audrey Poleszczuk Belgi super 2. Zeer vlotte en duidelijke communicatie. Thank you very muchfor your cooperation.

Met dank, Christophe.

Communiceren in het Engels

Bedankt voor jullie correcte en snelle respons. Hartelijk dank en beste groeten. De storting is voltooid. Met vriendelijke groeten" Bewijs studietoelage beëdigd en gelegaliseerd vertalen van Nederlands naar Frans voor klant uit Orval " Hierbij bevestig ik goede ontvangst van uw mail. Communicatie, offerte, vertaling en levering verlopen allemaal heel goed en snel!

Moeilijk te vinden blijkbaar gerechtelijke vertaling van Thai naar Nederlands hier hebben ze het gevonden en gedaan binnen een zeer korte tijd, en een vlotte service bedankt alvast. How are you?

Dit is het enige Minpunt voor mij en een spijtige zaak als je paracetamol zetpil kind 5 jaar mij vraagt. De prijzen zijn heel redelijk. Zeer vriendelijke, wij hebben uw mail goed ontvangen alsook de bijlagen. Grtz Strven Met vriendelijke groeten" Geboorteaktes bedigd en gelegaliseerd vertalen van Spaans naar Nederlands voor klant uit Maldegem " Geachte, correcte en betrouwbare service.

Iets meer moeten betalen voor de spoedbehandeling, maar het vriendelijk bedankt in het engels mocht er zijn. Renilde Vervoort Verenigde Arabische Emiraten Zal mensen zeker doorsturen indien ze vertalingem nodig hebben!

"hartelijk bedankt" in het Engels

Tom Mahieu is zeer vriendelijk met de klant en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat alles goed en efficiënt verloopt. Ik ga zeker op FT een beroep blijven doen in de toekomst.

Aan te raden!

Snelle service en zeer sympathiek. Bekijk deze goede site waarop je vele voorbeelden vindt om  jezelf te introduceren in verschillende situaties. De cookies op de site zijn voor een probleemloos gebruik.

Ze reageren snel op vragen. Gewoonweg uitzonderlijk. Met dank aan Tom en Flanders Translations.

Standaardzinnen Engels

Voert u binnenkort onderhandelingen met een Engelsman, of wilt u uw samenwerking met een Engelssprekende zakenpartner bespreken?

In het Engels begroeten afscheid nemen en bedanken. Heel veel keuze uit verschillende bureau's. Ook al zijn er heel nauwe deadlines! Top kwaliteit

  • Ik aarzel dan ook niet deze firma aan te bevelen.
  • Gaat u akkoord?
  • Een aanrader; heel professioneel, snelle service, bijzonder klantvriendelijk.
  • Aan te raden om mee samen te werken.

Voor een nieuwe job in Spanje heb ik gebruik gemaakt van Flanders Translations voor het vertalen van mijn diploma's. Vertrouw volledig en vervolgens aan te bevelen.

Deden extra inspanningen en kwamen met oplossing wanneer de gemeente in de fout ging Koppelen goed terug over de vooruitgang en respecteren de deadlines!!, vriendelijk bedankt in het engels. Dank u wel. Alvast bedankt camper huren in spanje barcelona de moeite om mijn diploma's te legaliseren. Dank voor het snelle werk.

How are you doing.

Hartelijk dank en beste groeten. Dutch Mijnheer de minister, hartelijk bedankt voor uw antwoorden. Alles prijs, hoe lang het duurt, betaling was duidelijk vanaf de eerste e-mail.

Meer bij bab. Wij zijn bijzonder tevreden over de goede en vooral uiterst snelle prestaties van Flanders Translations. Snelle, zeer betrouwbare service aan een heel correcte prijs.

 Ontdek ook...