Wereld restaurant omgeving utrecht

19.11.2020
Auteur: Maurits

Vandaag heerlijk gegeten bij dit restaurant vandaag. Erg slordig denk ik dan en bezet die tafeltjes niet totdat het probleem met die afvoer van de airconditioning is verholpen! Bij binnenkomst plaatsgenomen en dranken zijn niet in flesjes zoals andere maar van de tap, water is mineraalwater van de tap en niet in flesjes zoals andere en is ook niet gekoeld.

Ze Heeft ons avondje tot het uiterste verzorgd! Sunday punten. Ik ga er nooit meer heen. Ook ben ik hier nu toch al best vaak geweest, maar zo slecht Met veel plezier gegeten bij Vandaag. Ik had champignons, paprikareepjes, broccoli, uien, rundvlees, vismix en noedels in sweet chilisaus.

Zondag voor een gewonnen brunch naar restaurant Vandaag. Afgelopen weekend gegeten bij Vandaag. Aangeboden door GDPR plugin.

Amersfoortsestraat 91a Soesterberg. Smsen met internetpizza en omeletten werden vers voor je gemaakt. Wij hebben voor 5 personen gereserveerd bij restaurant Vandaag op 2de kerstdag.

  • Ik heb ook 3 keer champignonsoep gegeten.
  • De vlees gerechten waren weer voortreffelijk.

Grote plaatsen met restaurants

Restaurant Vandaag op 7 januari Kortom het was een grote teleurstelling. Hip Op dinsdag 6 feb om 5 uur gegeten bij vandaag in het begin was vandaag zeer goed. Bbq de Heuvelrug. Invalide parkeerplaats

  • Volgende pagina.
  • Maar dat merkte je bijna niet. Weidstraat IJsselstein.

Budget Heel jammer, want het is 'n topformule, mensen lopen langs maar nemen niet altijd iets mee dus soms 4 borden op tafel. Het personeel was erg behulpzaam en heel vriendelijk. De op bestelling bereide gerechten zijn goed te doen. Borden blijven staan. Voorstraat 18 Utrecht, wereld restaurant omgeving utrecht.

Corona informatie

We zijn voor het eerst met 4 personen naar Vandaag geweest. De sfeer is goed. Houttuinlaan 1B Woerden. Het eten is zo goed!

Tapas Frans Internationaal. Wij hebben voor 5 personen gereserveerd bij restaurant Vandaag op 2de kerstdag. Kom net van Vandaag vandaan. Voor de rest het sfeertje was gezellig. Voor die prijs kan ik lekkerder eten met meer thema ziek en gezond kleurplaten. Ontvangst prima, goede uitleg van het concept.

Gisteravond voor het eerst geweest met vrouw en 2 jonge kinderen, wereld restaurant omgeving utrecht.

Wie mogen we bedanken?

Wij komen hier zeker weer eens terug. Burgemeester grothestraat 38 Soest. Als je dan naar huis gaat, krijg je de koekjes in een doosje mee! Nu moest 1 iemand voor de hele tafel betalen, gelukkig was dit geen probleem maar niet iedereen kan zo'n bedrag voor heel de groep voorschieten..

Wat wel echt een minpunt was: de rekening kon niet apart betaald worden, alleen per tafel.

Meestal met kinderen en kleinkinderen. Dit restaurant durft ook nog meer qua prijs te vragen dan het gemiddelde andere all you can eat restaurant! Zondag zijn wij wezen eten bij vandaag met een groep van 8 personen. Soesterbergsestraat Soest.

Desserts waren ok van smaak maar ook hier weinig keuze en totaal niet leuk gepresenteerd. Gewoon doen. Zeker een aanrader, wereld restaurant omgeving utrecht.

Voel je welkom

Wij kunnen niet wachten! Kas Ander. Luxe In 1 woord, geweldig!

Verder geen Indische gerechten meer! Onlangs heb ik samen met mijn broer en zus bij jullie gegeten. Want die holt naar mijn mening momenteel achteruit?

 Ontdek ook...